Chipbox_aktie

Rijervaringen

Volkwagen Polo 1.0 TSI 95 pk

14-02-2018

Hallo mensen,

Ik herken mijn Polo 1.0 bijna niet weer. Hij pakt zo snel op nu.. Wat een verbetering zeg!

Meer informatie

Fiat Ducato euro6 Multijet 115 pk

14-02-2018

Goedendag jongens,

Mijn bus kan eindelijk fatsoenlijk een aanhanger trekken.

Meer informatie

Ford Ecosport 1.0 ecoboost 125 pk

13-02-2018

Goedemorgen Chipbox,

Afgelopen week heb ik mijn Ford Ecosport met de 1.0 ecoboost motor laten upgraden bij jullie.

Meer informatie

Citroën C3 Aircross 1.2 Puretech 82 pk

08-02-2018

Beste Chipbox,

Gisteren heb ik mijn Citroën C3 Aircross met de 1.2 Puretech motor laten chiptunen bij jullie.

Meer informatie

Opel Mokka X 1.4T 140 pk

08-02-2018

Goedemorgen jongens,

Ik wil via deze weg even laten weten dat ik erg tevreden ben met de chiptuning in mijn Mokka X.

Meer informatie

Volvo XC60 D4 190 pk

31-01-2018

Beste Chipbox chiptuning,

Ik ben gisteren bij jullie geweest met mijn nieuwe xc60. Mijn vorige xc60 was een d5 maar bij mijn nieuwe was de d4 gunstiger in aanschaf. Ik ben wat gaan speuren op internet en kwam al snel bij jullie uit.

Meer informatie

Mercedes V-klasse 250 Bluetec 190 pk

31-01-2018

Hoi Jongens,

Ik wil even mijn goede ervaring delen met jullie. Ik heb mijn V-klasse laten chiptunen omdat ik een 6 cillinder gewend was van de vorige, die was uiteraard een stuk vlotter.

Meer informatie

Renault Captur 0.9 Tce 90 pk

30-01-2018

Goedendag heren,

Wij hebben ons kleine motortje van de renault laten upgraden omdat er nogal wat ontbrak in de lagere toeren. Er is nu een grote verbetering aanwezig.

Meer informatie

Nissan Qashqai 2.0 140 pk

29-01-2018

Goedemorgen,

Ik wil nog even laten weten dat ik zeer te spreken ben over de chiptuning van mijn Qashqai.

Meer informatie

Subaru Forester CVT 2.0 150 pk

26-01-2018

Beste,

Ik wil even laten weten dat mijn subaru nu een stuk beter rijd.

Meer informatie

Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112 pk

26-01-2018

Hoi jongens,

Ik kocht mijn nieuwe swift 2 weken geleden. Ik heb mij laten vertellen bij de dealer dat de turbo versie motorisch goed was voor mij.

Meer informatie

Fiat 500 0.9 Twin air 80 pk

25-01-2018

Hallo Chipbox,

Aller eerst wil ik even zeggen dat ik erg blij ben met de chiptuning die jullie geplaatst hebben.

Meer informatie

Seat Ibiza 1.0 FR tsi 95 pk

25-01-2018

Goedenavond heren,

Ik ben vanmiddag bij jullie geweest met mijn nieuwe seat ibiza.

Meer informatie

Peugeot 3008 1.6 BlueHDI 100 pk

24-01-2018

Goedemiddag heren,

Ik wil nog even netjes een bericht achterlaten. Ik heb bewust gekozen voor een kleinere motor, om daarna met chiptuning de auto vlotter te maken.

Meer informatie

Honda Civic 1.0 Vtec 129 pk

24-01-2018

Beste Chipbox,

Ik wil laten weten dat ik erg positief ben over hoe jullie de auto onder handen genomen hebben.

Meer informatie

Mazda Cx5 2.0 Sky-activ 165 pk

23-01-2018

Heren,

Op een verjaardag kwam het woord chiptuning ter sprake, een broer van me is bij jullie geweest en was zeer tevreden.

Meer informatie

Kia Sportage 1.6 Gdi 135 pk

23-01-2018

Hoi Jongens,

Ik ken mijn Kia Sportage bijna niet meer terug, hij rijd zo soepel nu.

Meer informatie

Bmw 318d F30 150 pk

23-01-2018

Goedemorgen,

Ik ben inmiddels in bezit van een Bmw 318d met 150 pk. Dit is voldoende aan vermogen maar een extra'tje is nooit weg.

Meer informatie

Nissan Qashqai 1.2 Dig-t 115 pk

22-01-2018

Beste Chipbox,

Ik heb een aantal weken geleden mijn nieuwe Nissan Qashqai opgehaald bij de dealer.

Meer informatie

Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 pk

15-01-2018

Hallo jongens,

Ik had belooft dat ik nog een leuke rijervaring zou plaatsen als het goed zou bevallen, dus bij deze.

Meer informatie

Mercedes CLA 180d (1500cc) 109 pk

12-01-2018

Goedenmiddag,

Mijn dealer heeft mij geadviseerd om naar jullie toe te komen voor wat meer vermogen.

Meer informatie

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI 150 pk

04-01-2018

Beste Chipbox Chiptuning,

Ik had mijn bedrijfsbus al bij jullie laten chiptunen. Ik heb nu ook mijn nieuwe prive auto laten chiptunen na tevredenheid natuurlijk.

Meer informatie

Ford Mondeo 1.5 ecoboost 150 pk

02-01-2018

Goedendag,

Na het chiptunen van mijn vorige Ford Tdci ben ik nu teruggekeerd naar Chipbox Chiptuning in Goor.

Meer informatie

Opel Crossland X 1.2 Turbo 110 pk

28-12-2017

Chipbox,

Nog net even voor het nieuwe jaar mijn nieuwe Opel Crossland X laten chiptunen bij jullie.

Meer informatie
Home >

® Chipbox Chiptuning 2018  |  Sitemap  |  Algemene voorwaarden  |  Disclaimer |  Links